Bij het maken van een afspraak wordt er een tijdstip afgesproken.
Ik wil jullie vragen om niet te vroeg naar de studio te komen.Ik wil alle tijd aan mijn klanten kunnen geven, het is dan vervelend voor hen als de volgende klanten al weer klaarstaan.

 

Een standaard fotoshoot duurt:
Volwassenen: ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de wensen
Kinderen: ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de wensen en de leeftijd
Newborn: ongeveer 3 a 4 uur

 

Heb je speciale wensen? Geef dit tijdens het maken van de afspraak al aan. Dan kunnen wij hier in de planning rekening mee houden.

Ik adviseer mijn klanten altijd de kleding op elkaar af te stemmen. Zeker als de voorkeur uitgaat naar kleurenfoto’s is het mooier als de kleding qua kleur op elkaar is afgestemd.

Daarnaast is het het mooiste als de kleding niet teveel prints heeft.


Bij een zwangerschapsshoot raden wij aan om op de dag van de shoot geen strakke kleding te dragen. Zeker van broeken e.d. krijg je strepen op je buik welke niet mooi zijn op de foto.

Uiteraard hebben wij genoeg ideeën voor verschillende poses tijdens een fotoshoot.
Maar het is natuurlijk altijd leuk om voorafgaand aan de shoot thuis al wat mogelijkheden te bekijken. Zoek op internet of in magazines al eens naar wat voorbeelden. Zie je iets wat je echt graag wilt? Neem de foto mee of stuur me al een voorbeeldje via de mail.

Natuurlijk mogen huisideren ook mee op de foto. Sinds augustus 2019 zijn wij verhuis naar de begane grond, waardoor ook grotere huisideren makkelijk onze studio in kunnen.


Houd er rekening mee dat wij bij een huisdier een toeslag van € 10,00 vragen.
Wij vinden hygiëne erg belangrijk en zorgen er na elke “dieren-shoot” weer voor dat de studio gepoetst wordt voor de volgende klant.

Wij zouden het fijn vinden om jullie toestemming hiervoor te krijgen.
Uiteraard is het mogelijk om aan te geven dat jullie (bepaalde) foto’s uit de shoot niet willen plaatsen. Hier houden wij natuurlijk rekening mee.
Liever geen foto’s online? Geen probleem!